Anuncia't a Dosrius Ràdio


Dosrius Ràdio és sens dubte el portal d'informació de Dosrius.

Neix al 2015 de la iniciativa privada d'un veí del municipi, amb l'únic esperit d'esdevenir un espai de divulgació de les activitats que es duen a terme al nostre poble, a més d'informar d'altres actes que tinguin lloc a la comarca del Maresme.
Aquí trobareu tota l'actualitat del municipi i del Maresme: entrevistes, tallers de ràdio, concerts, agenda cultural, ofertes de feina, rutes btt, senderisme, informació del Parc del Montnegre i El Corredor, informació meteorològica, horaris d'autobús, programació de televisió ... tot acompanyat de la millor música.

Cada dia preparem una selecció musical dels 70/80 i recopilem totes les novetats diarias en música electrònica. A més disposem dels canals temàtics "Rock Classic", "Criança Jove" que s'actualitza tots els dissabtes amb les novetats musicals dels Països Catalans i "El que + Sona" amb la música més escoltada al nostre país.
Tot això en streaming en directe 24 horas al dia sense pauses a través de l'aplicació YouTube.

Potser a la seva empresa, fora interessant  promocionar un d'aquests espais musicals mitjançant la inclusió d'un anunci gràfic a la pàgina del portal on apareix el programa desitjat o directament en la primera plana de la web.

Ajudarieu econòmicament a sostenir la infraestructura i hores de dedicació que comporta mantenir el portal i la inclusió de contingut en xarxes socials, alhora que es dóna major difusió a la seva empresa. De forma complementaria es publiquen de forma periòdica anuncis a Facebook, Twitter i Instagram, aconseguint d'aquesta manera, major repercussió i presència del seu anunci o campanya.

Nosaltres ens encarreguem de tot. Simplement doneu-nos el logotip i el text que vol que inclogui, i sense cost addicional, crearem l'anunci en els formats adaptats per a cada xarxa social i la seva inclusió al portal.

Les dades d'audiència amb què ens movem des de mitjans del 2015 en què es va crear el portal, són els següents:

Amics a Facebook: 4.975
M'agrada a la pàgina Dosrius Ràdio 1.554
Seguidors a Twitter: 980

Seguidors a Instagram: 708
Visites al portal dosriusradio.cat en l'últim mes (març 2021): 6.435

Demana informació info@dosriusradio.cat

Més info (Descarregar PDF)